Energiecoaches op Parteon Woonavond van november

Bent u huurder van Parteon? En wilt u weten wat u zelf kunt doen om de energierekening te verlagen? Kom dan donderdag 30 november van 18.00 – 20.00 uur naar de Parteon Woonavond (Marktstraat 52) voor een gratis en vrijblijvend advies van de energiecoaches! De coach adviseert en bespreekt met u hoe u op uw energiekosten kunt besparen. Wist u bijvoorbeeld dat 1 minuut korter douchen per dag € 21 per persoon per jaar oplevert? Het advies wordt afgesloten met een schatting van het totale bedrag dat u jaarlijks kunt besparen.

Wilt u gebruik maken van deze kans? Meld u dan aan voor een gesprek door een e-mail te sturen naar infoparteonnl of een persoonlijk bericht via Facebook te sturen. Vermeld altijd uw naam en adres.

De energiecoaches zijn bewoners van Zaanstad. Zij zijn vrijwilligers en worden begeleid door BewonersWerk. De vrijwilligers van BewonersWerk informeren bewoners van Zaanstad over diverse leefbaarheidsthema's in de wijken, zoals zwerfvuil, afvalscheiding, energieverbruik, veiligheid en armoede.
Meer info? Stuur een e-mail naar infobewonerswerknl, een berichtje via de Facebookpagina BewonersWerk of vraag het Sociaal Wijkteam bij u in de buurt.

Woonavond bij Parteon: voor al uw vragen!

Vanaf mei gaat de Parteon Huizenwinkel verder onder de naam ‘Parteon Woonavond’. Tijdens deze inloopavond kan iedereen terecht voor vragen en informatie over:

- vragen over uw huidige sociale huurwoning
- het vinden van een (andere) sociale huurwoning
- informatie over bijvoorbeeld een seniorenwoning of woningruil
- vragen over koopwoningen
- het aanbod van vrije sector huurwoningen
- of gewoon een prettig gesprek met een van onze medewerkers om te horen wat uw woonmogelijkheden zijn.

Ons team staat voor je klaar!
Natuurlijk kunt u online zelf heel veel informatie vinden. Maar in een persoonlijk gesprek kunnen we goed luisteren naar uw wensen, en uw vragen beter beantwoorden. En als u dat wilt, kunnen we u meteen op weg helpen naar de juiste collega, instantie of aanvullende informatie.

Film Woonavond 18 mei 2017

Wilt u zien hoe een Woonavond van Parteon eruit ziet? Bekijk dan eens ons korte filmpje van de Parteon Woonavond in mei.

 

 

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten