U betaalt de huur elke maand vooruit

De huur wordt op de eerste dag van de maand afgeschreven. Voor het betalen van de huur kiest u de manier die u prettig vindt.

Op vier manieren de huur betalen:

1. Automatisch de huur betalen met een machtiging
Een automatische machtiging vraagt u aan door het formulier aanvraag automatisch incasso in te vullen. De machtiging kunt u stopzetten wanneer u dat wilt. Houd er rekening mee dat als u uw automatische incasso stop zet. U een betaalbrief krijgt om de huur te betalen. Stopzettingen na de 15e van de maand worden in de daaropvolgende maand verwerkt. 

2. Via e-mail de huur betalen (digitale betaallink) 

In de e-mail staat een link naar iDeal. Uw huurbedrag staat al ingevuld en met behulp van de beveiligingsmethode van uw bank, betaalt u snel en veilig. Met het formulier digitale betaallink vraagt u dit aan. U bespaart hiermee geld en het is goed voor het milieu.

3. Internetbankieren via uw bank

Heeft u uw huurbetaling als een maandelijkse overboeking ingesteld? Als uw huurprijs verandert, zoals bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurverhoging, dan moet u zelf het nieuwe maandbedrag aanpassen.

4. Pinnen aan balie bezoekerskantoor
De huur pinnen kan bij Parteon op de Marktstraat 52 in Wormerveer. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om de huur contant te betalen.

Laat ons weten als uw rekeningnummer is veranderd

Vul het formulier wijziging rekeningnummer in.  
Het rekeningnummer van Parteon is NL65 INGB 0004 1412 35.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten