Domotica of thuistechnologie: techniek voor in huis, om comfort en veiligheid te vergroten. Het meest bekend is waarschijnlijk de lamp die automatisch aangaat wanneer er iemand in de buurt komt. Of de afstandsbediening die met een druk op de knop alle schemerlampjes aan of uit doet. Het mooie is dat deze technologie niet altijd duur hoeft te zijn en meteen morgen toegepast kan worden. Ook in uw woning!

Technologiehuisje

In opdracht van de gemeente Zaanstad en met ondersteuning van de stadsregio Amsterdam heeft GeneratieThuis met lokale Zaanse ondernemers, een thuistechnologiehuisje gemaakt. Het huisje heeft handige voorzieningen en domotica die ouderen ondersteunen bij comfortabel en veilig wonen.*

Seniorenmakelaar

Is langer thuis wonen toch geen optie meer? De seniorenmakelaar is een vast contactpersoon voor al uw vragen met betrekking tot het verhuizen naar een beter passende woning. Ook op woensdag 1 maart is de seniorenmakelaar aanwezig! Lees meer over wat een seniorenmakelaar voor u kan betekenen.

Zelf het Technologiehuisje bekijken?

Dit Technologiehuisje was tot en met 2 maart te bewonderen in het bezoekerskantoor van Parteon. Wilt u weten waar het huisje nu te zien is? Neem dan contact op met de gemeente Zaanstad.

* De aanschaf en kosten van de voorzieningen zijn voor de huurder. Kijk op www.zaanstad.nl bij WMO voor ondersteuning vanuit gemeente Zaanstad of benader uw ziektekostenverzekeraar.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten