Geen objecten gevonden

Parteon start met pilot ‘Huurder aan Zet!’

Publicatiedatum: 02-10-2021

Wij willen de leefomgeving voor onze huurders in Krommenie verbeteren door hen zelf aan zet te zetten. Vaak weten de bewoners zelf het beste wat nodig is om hun leefomgeving te verbeteren. Parteon speelt hier op in met het project ‘Huurder aan Zet!’.

Binnen de thema’s ‘Groen & duurzaam’, ‘Voel je thuis bij Parteon’ en ‘Elkaar ontmoeten’ kunnen huurders plannen aanleveren die zij zelf uitvoeren. Parteon stelt een bedrag van 15.000 euro beschikbaar, wat kan worden besteed aan meerdere plannen.

Samen meer mogelijk maken

Parteon vindt de betrokkenheid van huurders heel belangrijk. Zij weten zelf het beste hoe het thuisgevoel vergroot kan worden; de wijk groener en duurzamer wordt, hoe de mate van ontmoeting toe kan nemen in de wijk. Parteon zorgt er daarom voor dat huurders hun ideeën gemakkelijk kunnen uitwerken tot een plan en anderen enthousiast kunnen maken om mee te doen. Op deze manier draag Parteon, naast het beschikbaar stellen van 15.000 euro, bij door het bieden van een podium aan actieve huurders.

Start in Krommenie

De pilot start in Krommenie. In november stemmen de huurders van Parteon uit Krommenie welke plannen uitgevoerd mogen worden. De huurders die de plannen hebben ingediend, voeren de plannen uit. Bij succes wil Parteon het project ‘Huurder aan Zet!’ mogelijk een vervolg geven in andere wijken of plaatsen.

Meer informatie

Meer informatie staat op www.parteon.nl/huurderaanzet

Huurders uit Krommenie kunnen ook vragen stellen via huurderaanzetparteonnl of contact opnemen tijdens een telefonisch spreekuur of loketmoment in de wijk:

Telefonisch spreekuur (06-46442990)
Dinsdag 5 oktober: 17.00 tot 18.00
Dinsdag 12 oktober: 19.00 tot 20.00

Loketmomenten:  
Donderdag 7 oktober: 16.00 tot 17.30 uur
(locatie: Huismeesterkantoor complex Grote Beer)

Donderdag 14 oktober: 15.00 tot 16.30 uur
(locatie: Berkenstraat 26 in Krommenie)