Geen objecten gevonden

Coronavirus: extra maatregelen van Parteon

Publicatiedatum: 13-03-2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) adviseert extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In het belang van de gezondheid van onze huurders, relaties en medewerkers volgt Parteon dit advies op. Maar juist in deze periode vinden we het ook belangrijk dat we bereikbaar voor u zijn en u zo goed mogelijk blijven helpen. We nemen de volgende maatregelen:

  • We vragen u zoveel mogelijk digitaal en telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Reparatieverzoeken die niet spoedeisend zijn, stellen wij voorlopig uit. Wanneer deze voorzorgsmaatregel is opgeheven, kunt u contact met ons opnemen om de niet spoedeisende verzoeken alsnog in te plannen.
  • Neem alleen contact met ons op als een reparatie echt niet kan wachten, bijvoorbeeld een lekkage, algehele stroomstoring of als de voordeur niet afsluitbaar is. Voor een spoedeisend reparatieverzoek kunt u ons bereiken via [email protected] of bellen met telefoonnummer (075) 627 50 00.
  • Het verhuurproces (o.a. bezichtiging, tekenmoment en oplevering) laten we zo goed mogelijk doorgaan.
  • Heeft u zelf hoest- of griepverschijnselen en een afspraak met Parteon? Neem dan contact met ons op. We kunnen in overleg met u de afspraak verzetten.
  • Alle geplande bewonersbijeenkomsten gaan niet door en we zoeken met elkaar naar een passende oplossing. De medewerkers van Parteon nemen hierover contact op.
  • Voor uw en onze gezondheid geven we elkaar even geen hand.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Actuele situatie

De voorzorgsmaatregelen die we nu nemen, kunnen veranderen. Uiteraard houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Houd daarom onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer informatie coronavirus

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het coronavirus? Kijkt u dan op de website van het RIVM‚Äč of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.