Geen objecten gevonden

Zaanse Industriecultuur beleven bij Parteon

Publicatiedatum: 15-10-2019

Chocolade en de Zaansteek zijn al eeuwen met elkaar verbonden. Molens en fabrieken langs de Zaan verwijzen naar het bijzondere verleden van de streek. Iedereen die de Zaanse glorietijden wil herbeleven, kan zijn hart ophalen tijdens IFIKZ: hét festival voor Zaanse Industriecultuur. Op zondag 20 oktober kun je wandelend, op de fiets of per boot door de Zaanstreek, op de zintuigprikkelende route Tour de Zaan. Op vijftien locaties vind je een verrassend programma, met theater, poëzie, verhalen en muziek. Eén van de locaties is het kantoor van Parteon: de voormalige chocoladefabriek van Pette en Boon.

100 jaar Pette-Boon chocoladefabriek
Parteon heeft haar kantoor beschikbaar gesteld, en dus opent de Pette-Boon chocoladefabriek ter ere van haar 100-jarig bestaan voor één keer weer haar deuren op zondag 20 oktober van 12.00 tot 18.00! Er is van alles te beleven: van een heuse cacaomarkt en chocoladeworkshop tot fabriekstentoonstelling en -film. Laat je verrassen en ontdek het zelf!

Toegang
Onze locatie is gratis toegankelijk, hier is geen kaartje voor nodig.
Wil je in de Pette-Boon fabriek deelnemen aan de workshop chocolade maken, de korte theatervoorstelling 7x Zaans 'Gladoren' zien en de andere locaties van Tour de Zaan bezoeken, dan kun je een kaartje kopen voor Tour de Zaan. Meer informatie hierover vind je op www.ifikz.nl.
Speciaal voor onze huurders mogen wij kaarten weggeven voor de korte theatervoorstelling 7x Zaans ‘Gladoren’. Deze tickets zijn hier gratis te bestellen!*

* Voor de kaarten geldt op = op, dus wees er snel bij!