Contact

Complimenten en klachten

Tevreden of niet?

Parteon zet zich in voor goed en betaalbaar wonen. Dit doen wij door onze dienstverlening centraal te stellen en continu te verbeteren. Bent u tevreden, of juist niet; wilt u iets bijdragen? Wij horen dat graag. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Een compliment of tip geven

U bent tevreden met de dienstverlening van Parteon of een medewerker heeft iets goeds gedaan? Geef dan een compliment. Dat kan via het formulier 'Compliment geven' of per e-mail, naar infoparteonnl.
Misschien heeft u een handige tip om onze dienstverlening te verbeteren? Ook hiervoor kunt u het formulier gebruiken of ons een e-mail sturen.

Compliment geven

Een klacht indienen

Bent u toch ergens niet tevreden over en heeft u een klacht? Laat het ons weten. Met een klacht bedoelen wij elke uiting van ontevredenheid over een bewezen dienst, een persoon of product. Het gaat dus over de prestatie of het functioneren van Parteon en haar medewerkers. U kunt uw klacht melden via het formulier 'Klacht indienen' of per e-mail naar infoparteonnl. We proberen uw klacht dan samen op te lossen.

Klacht indienen