Contact

Kan ik hulp krijgen bij het vinden van een passende woning?

Misschien woont u al tientallen jaren met veel plezier in uw woning, maar merkt u de laatste tijd dat de trap in uw woning teveel wordt of dat het onderhoud aan de tuin teveel energie kost. Indien u niet meer comfortabel in uw eigen woning kunt wonen, is dat niet alleen niet prettig, maar uw veiligheid zou ook in het geding kunnen komen. Parteon is zich ervan bewust dat er veel informatie op u af komt, wanneer u uw mogelijkheden gaat verkennen. Daar kunnen we u gelukkig ook bij helpen!

Wij ontdekten dat veel ouderen op zien tegen de rompslomp die de zoektocht naar een andere woning en een verhuizing met zich meebrengt. Daarnaast is er zoveel informatie te verwerken wat voor veel mensen lastig is om een weg in te vinden. En dat is zonde, want daardoor wonen veel mensen in een woning die eigenlijk niet meer aansluit bij de zorgbehoefte ze hebben. Parteon heeft daarom sinds een paar jaar een seniorenmakelaar in dienst.

De seniorenmakelaar is een vast contactpersoon voor al uw vragen met betrekking tot het verhuizen naar een beter passende woning. De seniorenmakelaar neemt de tijd om u en uw woonwensen te leren kennen en om uw vragen te beantwoorden en onduidelijkheden uit te leggen. Daarnaast heeft de seniorenmakelaar uitgebreide kennis over het aanbod en de beschikbaarheid van geschikte woningen. Daardoor kan de seniorenmakelaar u helpen met het zoeken naar een andere woning en u op de hoogte stellen van vrijkomende woningen.

Heeft u interesse om eens met de seniorenmakelaar te gaan praten? Neem dan contact op met Parteon via het algemene nummer of via [email protected]