Contact

Verzorgd Wonen in Zaandam

Westerwatering in Zaandam is een locatie voor Verzorgd Wonen: een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten. U woont geheel zelfstandig, in uw eigen appartement, maar wél met de zorg en diensten van Evean dichtbij. Daarnaast bent u in de nabijheid van de andere bewoners.

Alleen of samen

U heeft keuze uit éénkamerappartementen van 31m2 en tweekamerappartementen van 49m2 (in het bijzonder geschikt voor echtparen). Ieder appartement heeft een ruime badkamer met douche en toilet, een keukenblok met kookgelegenheid en een balkon. De appartementen zijn drempelloos en uitgerust met een rookmelder. Er is een aansluiting voor tv, internet, telefoon en personenalarmering.

Alles in de buurt

In Westerwatering is ook een gezellig restaurant, een kapper, een pedicure, een fysio/ergotherapeut, een huisarts, een audicien en een opticien gevestigd. Daarnaast kunt u ook terecht voor dagbesteding en worden er gezellige activiteiten georganiseerd. Westerwatering ligt in een groene omgeving in Zaandam, aan het water en midden in de wijk. In de buurt is een overdekt winkelcentrum, tandarts en apotheek. De bushalte is voor de deur.

Meer info

Wilt u meer weten of wilt u zich inschrijven? Belt u dan tijdens kantooruren met Evean op telefoonnummer (088) 38 33 398, e-mail aan [email protected] of neem een kijkje op de website van Evean.