Contact

Onderwerpen uitgelegd

Woningaanbod Parteon

Door heel Zaanstad zijn woningen te vinden waar in verschillende maten zorg geleverd kan worden en waar ook met fysieke beperkingen comfortabel en veilig gewoond kan worden. In Zaanstad zijn naast Parteon nog andere corporaties actief met wie we gezamenlijk proberen het aanbod van woningen met zorg op peil te houden. U kunt hier een overzicht downloaden van zowel de zorgcomplexen als aanleuncomplexen in heel Zaanstad. Op onze website hebben we enkele complexen uitgelicht en beschreven. Ook hebben bewoners aan het woord gelaten om u een goede indruk te kunnen geven van de mogelijkheden.

Woningaanpassingen

Met wat kleine aanpassingen in uw woning kunt u toch op een veilige en comfortabele manier in uw eigen woning blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een (extra) trapleuning, een toiletverhoging of een douchezitje. Misschien kunt u de aanpassingen zelf verrichten of heeft u in uw omgeving hulp die u daarbij in kunt schakelen. Als u extra ondersteuning nodig heeft kunt u de gemeente benaderen voor hulp. U kunt u hiervoor via de Zaanwijzer aanmelden. Voor meer informatie over het aanpassen van uw woning kunt u bijvoorbeeld bij Mijn huis op maat terecht.

In sommige gevallen is het verhuizen naar een aangepaste woning een betere optie. Daarvoor kunt u bij de seniorenmakelaar van Parteon terecht. Hier vindt u daar meer informatie over.

De seniorenmakelaar

De seniorenmakelaar is een vast contactpersoon voor al uw vragen met betrekking tot het verhuizen naar een beter passende woning. De seniorenmakelaar neemt de tijd om u en uw woonwensen te leren kennen en om uw vragen te beantwoorden en onduidelijkheden uit te leggen. Daarnaast heeft de seniorenmakelaar uitgebreide kennis over het aanbod en de beschikbaarheid van geschikte woningen. Daardoor kan de seniorenmakelaar u helpen met het zoeken naar een andere woning en u op de hoogte stellen van vrijkomende woningen.

Heeft u interesse om eens met de seniorenmakelaar te praten? Neem dan contact op met Parteon via het algemene nummer of via [email protected]