Contact

Word lid van de Klankbordgroep Communicatie

 

Word nu lid!

Regelmatig informeert Parteon huurders over belangrijke woonzaken. Hiervoor zetten wij tal van communicatiemiddelen in. Denk aan onze website, brieven, folders, borden, social media. Wij zijn benieuwd naar uw mening over deze middelen. Daarom richten wij een klankbordgroep Communicatie op. Als lid van de klankbordgroep helpt u ons om de communicatie van Parteon te verbeteren. Wordt u ook lid?

Hoe werkt het?

Als deelnemer van de klankbordgroep ontvangt u een paar keer per jaar een e-mail met enkele vragen over een communicatiemiddel. Denk aan vragen als: Zijn er woorden die u niet begrijpt? Wat is volgens u de belangrijkste boodschap? Welke actie wordt volgens u gevraagd? U beantwoordt de vragen ook per e-mail. Uw antwoorden helpen ons om het communicatiemiddel te verbeteren. Natuurlijk laten wij u weten wat wij met uw goede tips hebben gedaan!

Meld u aan!

Helpt u ons communicatieteam om boodschappen helder en duidelijk te formuleren? Meld u dan aan voor de klantbordgroep Communicatie. Stuur een mail naar communicatieparteonnl en wij nemen contact met u op.