Contact

Servicekosten

Betaalt u ook servicekosten? Hiervan worden de gemeenschappelijke voorzieningen betaald. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting in algemene ruimtes, energieverbruik van de lift en het schoonhouden van het trappenhuis.

Servicekosten zijn een voorschot

U betaalt maandelijks een vast bedrag aan servicekosten. Dit is een voorschot; aan het eind van het jaar is het werkelijke verbruik bekend en dus ook de werkelijke kosten. Het verschil wordt met u verrekend. Deze afrekening vindt plaats in het jaar erna; uiterlijk 1 juli ontvangt u hierover van ons een mail of brief.

Digitale afrekening servicekosten

Vanaf dit jaar versturen wij de afrekening servicekosten indien mogelijk digitaal. Vorig jaar zijn wij reeds gestart met het digitaal verzenden van de huuraanpassingsbrieven en dit is door onze huurders zeer positief ontvangen.

Het digitaal verzenden van de afrekening kent een aantal voordelen. Het proces wordt effici├źnter ingericht wat bijdraagt aan verhoging van de kwaliteit. Bij de afrekening wordt een betaalverzoek meegestuurd, zodat de factuur met een paar muisklikken kan worden betaald. En de digitale verzending scheelt ons het versturen van bijna 17.000 brieven, dus draagt ook bij aan een beter milieu.

Huurders zonder e-mailadres blijven de afrekening uiteraard per post ontvangen.