Contact

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wij bieden onze huurders de mogelijkheid aan om zonnepanelen op de woning te laten plaatsen. Met zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op en bespaart u op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Persoonlijk aanbod

Huurders van woningen die op korte termijn in aanmerking komen voor zonnepanelen, ontvangen eerst een persoonlijk aanbod. Hierin staat hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden (meestal acht), hoeveel zonnestroom er wordt opgewekt en wat het effect daarvan is voor de energiekosten. Bij akkoord van de huurder plaatst onze partner Sungevity de zonnepanelen op het dak van de woning.

Beste optie

Parteon kiest de beste optie voor de woning. Wij checken bijvoorbeeld de ligging van het dak ten opzichte van de zon. Sungevity kan aan de hand van satellietfoto’s en speciale software vooraf berekenen of zonnepanelen op een woning leiden tot kostenbesparing. Alle mogelijkheden worden zorgvuldig toegelicht en besproken.

Wat zeggen andere huurders?

Al zeker 250 huurders van Parteon gingen u voor. Zij hebben zonnepanelen op het dak en profiteren van stroom van de zon. “Deze kans was te mooi om te laten schieten”, zegt Denise Zwart-Boshoven over de nieuwe zonnepanelen op het dak van haar woning in Krommenie. Lees het hele interview: Zonne-energie: een cadeautje van de natuur.

Ik dacht meteen: waarom zouden we het niet doen? Zonne-energie is een cadeautje van de natuur, die doet zijn werk wel. Daar moet je van profiteren als het kan.

Heeft u vragen?

Misschien staat het antwoord op uw vraag over zonnepanelen op de pagina met Veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.