Medewerkers vertellen

Johan Knopjes, complexbeheerder(sinds 1998)

"Ik ben complexbeheerder in Wormerveer en heb dagelijks contact met onze huurders. Ik zorg dat ik op de hoogte ben van wat er speelt in een buurt. Ik leg contact tussen buurtbewoners onderling. Als er problemen zijn help ik hen weer op de goede weg. Op die manier zorg ik voor een buurt waar iedereen prettig woont.

Bij mij is geen enkele werkdag hetzelfde. En, dat vind ik ook belangrijk, Parteon biedt haar medewerkers voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarom werk ik hier al vele jaren met plezier."

Erwin Smit, adviseur (sinds 2006)

"Ik help de afdeling Beleid bij het handen en voeten geven, van datgene waar Parteon voor staat. Dat betekent: beleid schrijven en tegelijkertijd duidelijk maken hoe dat beleid in de praktijk uitgevoerd kan worden, en wat dat vervolgens oplevert. Ik haal daarvoor in de organisatie veel informatie op. Daardoor heb ik veel contacten met collega‚Äôs en ben ik betrokken bij actuele onderwerpen. Ik werk in een klein team. We vullen elkaar prima aan, zowel wat betreft het werk als onze karakters. Hoewel we hard en serieus werken is er ook ruimte voor een praatje. Binnen Parteon ken ik niet iedereen maar dat is geen probleem. Niet alleen de deur van onze afdeling staat open, je kan eigenlijk bij iedereen naar binnen lopen. Die laagdrempelige cultuur werkt erg prettig. De organisatie biedt ook volop kansen: mijn overstap van medewerker Wijkontwikkeling, naar stafmedewerker in 2008 en vervolgens naar adviseur in 2014, zijn daarvan een mooi voorbeeld."

Aart Mulder, werkvoorbereider (sinds 1979)

"Al meer dan 30 jaar werk ik bij Parteon. We zijn gegroeid naar een corporatie die 16.500 woningen beheert. Sinds 2010 ben ik werkvoorbereider. Daarvoor werkte ik als allround vakman. In de  functie van werkvoorbereider zorg ik ervoor dat onze allround vaklieden hun werk goed kunnen doen. Dus ik bestel spullen die nodig zijn voor de reparaties en plan de bijbehorende reparaties in. Ik zorg er ook voor dat hun materiaal in orde is; regel dat hun auto's APK gekeurd worden, verzorg het gereedschapsbeheer enzovoorts. Het grootste verschil met mijn werk als allround vakman? Dat ik nu de hele dag binnen zit, dat was wel enorm wennen.

Hoewel ik hier al heel lang werk, heb ik gewoon op deze functie moeten solliciteren. Ik ben blij dat ik het geworden ben want ik heb het erg naar mijn zin. Naast de praktische zaken, werk ik met mijn collega's ook aan beleid. Ook Parteon moet op de kleintjes letten. We hebben de duur van de reparatietijden ingekort zodat we meer reparaties op een dag kunnen uitvoeren. Hiermee realiseren we een kostenbesparing zonder kwaliteitsverlies."

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden