Wonen zonder gas en met lage energiekosten? 
Gewoon doen!

Veilig, gezond en plezierig wonen willen we allemaal. Nu en in de toekomst. Daarom wil Parteon zo veel mogelijk woningen verduurzamen. Hoe doen we dat? Samen met klimaatorganisatie Urgenda maken we dit jaar tientallen woningen 'Opgewekt'. Dat wil zeggen: energieneutraal en aardgasvrij. Mogen we binnenkort ook bij u aan de slag?

Wat is Opgewekt Wonen?

Met Opgewekt Wonen van Parteon benut u iedere zonnestraal optimaal: u wekt namelijk energie op met uw eigen zonnepanelen. Hierdoor daalt uw energierekening en vervallen uw gasrekening en leveringskosten. Een warmtepomp verwarmt daarnaast uw huis en zorgt voor warm water. Ook kookt u niet meer op gas, maar op inductie. Dat is duurzaam én comfortabel wonen!

Duurzamer wonen zonder extra kosten

Voor een duurzame woning betaalt u maandelijks in de servicekosten een bedrag van € 49,-. Omdat de energierekening in uw woning daalt, bent u goedkoper uit. Duurzaam wonen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

En de verbouwing? Die kost u niets. Parteon betaalt voor de aanschaf en installatie van alle materialen en verzorgt het onderhoud. De kookplaat op inductie krijgt u gratis van Parteon.

Interesse in Opgewekt Wonen?

Goed om te horen! Stuurt u alstublieft een mail naar opgewektwonenparteonnl. Vermeld in de mail uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres.

Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Vervolgens plannen wij een huisbezoek met u in. Ook is het mogelijk om een duurzame woning te bezoeken. Dat kunt u tijdens het telefoongesprek aangeven.

Deze bewoners gingen u al voor

Een woning energieneutraal en gasvrij maken in een paar dagen vraagt om hard werken. Vervelend? Bewoner Mandy vond van niet:

Ondanks dat alles op z'n kop stond, vond ik het gezellig en leerzaam.

Ontdek in onderstaande video hoe Mandy en bewoners Zilla en Age de verbouwing hebben ervaren én hoe zij zich klaarmaakten.

Koken op inductie is eigenlijk heel makkelijk.

          

Meer informatie? Klik op onderstaand informatieboekje.

Opgewekt Wonen in vier stappen

 • 1

  We vervangen uw cv-ketel voor een warmtepomp

 • 2

  Verschillende radiatoren vervangen we voor convectoren, dat zijn speciale radiatoren.

 • 3

  We plaatsen zonnepanelen op uw dak of op het dak van uw schuur.

 • 4

  We installeren een inductiekookplaat, deze krijgt u gratis.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden