Persbericht

Parteon vernieuwt 48 woningen aan de Vondelstraat

Publicatiedatum: 27-09-2016

Deze week start Bouwbedrijf Plegt-Vos West in opdracht van Parteon met onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan twee flats in de Vondelstraat in Wormerveer. Zowel de binnen- als buitenzijde van de woningen worden aangepakt. De werkzaamheden duren ongeveer zes maanden. 

Energiezuinig

Parteon gaat de 48 galerijwoningen in de Vondelstraat vernieuwen. De woningen zijn verdeeld over twee flats. Naast diverse reparatiewerkzaamheden aan de gevel, worden de woningen zeer energiezuinig: zij gaan van het huidige energielabel F/G naar label B. Hiertoe worden de gevel en het dak geïsoleerd en krijgen de woningen isolerend glas.

Werkzaamheden

De buitenzijde van de flats krijgt een fraaie uitstraling door nieuwe dakbedekking en schilderwerk. Waar noodzakelijk realiseert het bouwbedrijf in de woning een nieuwe toilet, keuken en/of badkamer. Bewoners kunnen dan kiezen uit diverse uitvoeringen.

Samen met bewoners

In overleg met de bewonerscommissie zijn de werkzaamheden voorbereid en worden deze uitgevoerd. Voor aanvang van de werkzaamheden vroeg Parteon akkoord aan alle bewoners op de voorgestelde werkzaamheden. Een ruime meerderheid stemde hiermee in. Bewoners blijven tijdens de werkzaamheden in hun huis wonen. Plegt-Vos is maximaal 12 dagen in de woning werkzaam. Bewoners kunnen dan gebruik maken van diverse voorzieningen, zoals een rustwoning, sanitaire voorzieningen en wasfaciliteiten.

Comfortabel

Dankzij de onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van de flats en in de woningen voldoen deze straks weer aan de eisen van nu. De energetische maatregelen maken de woningen voor de bewoners een stuk comfortabeler en leveren naar verwachting een besparing in de energielasten op.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden