Woningen Zaandam nu te huur

Publicatiedatum: 16-01-2018

Aan de Tolstoistraat, Heemskerckstraat en Barentszstraat in de Russische buurt in Zaandam realiseert Parteon 23 eengezinswoningen met tuin. De oude woningen zijn vanwege de slechte bouwkundige staat gesloopt. De nieuwbouw past mooi in het straatbeeld van de Russische buurt. Parteon biedt de woningen via Woningnet te huur aan.

Centrale ligging
Vanuit de Russische buurt loopt u zo de stad in met alle voorzieningen zoals winkels, de markt, restaurants en terrassen. Het NS-station van Zaandam is gelegen op congeveer 5 minuten loopafstand. Vanaf hier bereikt u in ongeveer 15 minuten Centraal Station Amsterdam.

Aantrekkelijk
De woningen hebben één bouwlaag met kap. Dankzij de plaatselijke gevelverhogingen bij de tussenwoningen en de accenten in het metselwerk ontstaat een aantrekkelijk gevelbeeld. Nieuwbouw en oudbouw gaan hier samen, waardoor het geheel een plezierige uitstraling heeft.

De huurwoningen
De woningen hebben een woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. De tuin is voorzien van een berging en een achterom. Een aantal van deze woningen wordt verhuurd aan terugkeerders. Wij bieden 21 sociale huurwoningen aan via WoningNet. De huur bedraagt € 710,68 netto per maand (exclusief servicekosten). Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor huurtoeslag.
 
Interesse?
Vanaf 16 januari kunt u via Woningnet op deze woningen reageren. De advertentienummers waaronder u de woningen kunt terugvinden zijn 031803018 en 031803019. Er zijn twee advertenties: één voor de reguliere woningzoekenden en één met voorrang voor de Zaanse Doorstromer.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden