Woningen Westzanerdijk Zaandam opgeknapt

Geplaatst op 15-06-2017 Nieuws Persberichten

De uitgebreide onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan de 27 huurwoningen aan de Westzanerdijk in Zaandam zijn afgerond. Gisteren vierden de bewoners samen met Parteon en Heembouw het mooie resultaat.

De huurwoningen aan de Westzanerdijk zijn in 1931 gebouwd en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Parteon heeft de woningen uitgebreid onderzocht en samen met bewoners zijn diverse oplossingen verkend, van sloop tot renovatie. Uiteindelijk is gekozen voor behoud van de woningen dankzij uitgebreide onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Daken en vloeren zijn hersteld, de goten, kozijnen en ramen vernieuwd, de buitenzijde geschilderd en waar nodig zijn de toilet, keuken en badkamer vervangen. Dankzij diverse energiebesparende maatregelen gingen de woningen van energielabel G naar energielabel A.

Parteon en Heembouw gaan nu aan de slag bij de achterliggende huurwoningen aan de Ringweg met renovatiewerkzaamheden en funderingsherstel.

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten