Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Winnaar van Parteon-prijsvraag Dag van het Huren blij met interieuradvies

Winnaar van Parteon-prijsvraag Dag van het Huren blij met interieuradvies

Leestijd: 2 min

Op de Dag van het Huren, zaterdag 1 oktober, maakte elke bezoeker kans op een interieuradvies van Follow Interieur & Styling, aangeboden door Parteon. Mevrouw Marischka Reussien overtuigde de jury met haar motivatie en is nu de gelukkige winnaar van twee uur interieuradvies bij haar thuis.

Advies voor betaalbare interieuroplossingen
Mevrouw Reussien maakte de jury duidelijk dat zij met haar handen in het haar zat over twee ruimtes in haar huis. Zowel de gang als het zijkamertje van haar woning kunnen volgens de huurder van Parteon wel een restyle gebruiken.

“Mijn hal heb ik ooit de Looney Tunes kleuren gegeven – knalgroen, geel en rood. Heel vrolijk, maar ik ben daar nu wel op uitgekeken. Hetzelfde geldt voor de computerkamer. Het behang is al van de muur, de gaatjes in de muur zijn gevuld, maar hoe nu verder? Ik ben daarom heel blij met mijn gewonnen interieuradvies! Ik hoop vooral op betaalbare oplossingen van de styliste, zodat ik het advies ook echt kan uitvoeren”.

Dag van het Huren goed bezocht!
Parteon ontving dit jaar ruim 100 bezoekers op deze tweede landelijke Dag van het Huren. Ook dit jaar stond de ontmoeting weer centraal. Parteon ontving haar bezoekers met koffie, de bekende koetjesreepjes, een luisterend oor en informatie over bijvoorbeeld verhuizen, langer thuis wonen, brandveiligheid en inschrijven in woningnet. Dit deden wij met samenwerkingspartners als Evean, stichting Buuv en Sociaal Wijkteam Wormerveer.

Woningcorporaties zorgen al meer dan 150 jaar ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Een op de drie huishoudens woont in een corporatiewoning. Op deze, door Aedes ontwikkelde dag, zetten bijna 50 corporaties in het land hun deuren open voor huurders.