Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws 'Wat is het hier mooi geworden!'

'Wat is het hier mooi geworden!'

Leestijd: 2 min

De afronding van de werkzaamheden aan de Kerk- Fresia en Krokusstraat ging niet ongemerkt aan bewoners en omwonenden voorbij. In een partytent aan de Fresiastraat organiseerde Parteon op 17 februari een gezellige bijeenkomst om hen te bedanken voor hun medewerking en samen stil te staan bij het mooie resultaat.

 

Energielabel A

In september 2015 startte Parteon met onderhoudswerkzaamheden aan de 22 woningen aan de Kerk-, Fresia- en Krokusstraat. De woningen kregen een geheel nieuwe uitstraling en zijn voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas en ventilatieroosters. Aan de buitenzijde van de woning is vloer- en gevelisolatie aangebracht en waar nodig zijn badkamer, keuken en toilet vervangen. Dankzij deze ingrepen is het wooncomfort verbeterd en maakten de woningen een sprong van energielabel F/G naar energielabel A.

 

Fotobingo

Op 17 februari stond Parteon samen met bewoners, omwonenden en aannemer Etro Vastgoedbeheer stil bij de afronding van de werkzaamheden. Cees van Boven, directeur-bestuurder van Parteon, bedankte de bewoners voor hun medewerking tijdens de onderhoudswerkzaamheden. Hij deed dit op bijzondere wijze: via een fotobingo werden alle bijzonderheden van het project in beeld gebracht. Er waren bloemen voor de prijswinnaars van de bingo en een leuke attentie voor mevrouw Kee-de Moel, mevrouw Aalders en mevrouw Leeuwerik van de bewonerscommissie.

 

Blij met resultaat

De bewoners kijken terug op een drukke periode. Nu alle werkzaamheden achter de rug zijn, concludeert bewoonster mevrouw Nieuwenhuis dat het alle moeite meer dan waard was: 'Het was een hoop gedoe, maar nu we eenmaal zover zijn, ben ik heel blij met het resultaat. Mijn vriendin riep spontaan: 'Meid, wat is het hier mooi geworden!'

 

Bekijk de feestelijke bijeenkomst op film, klik hier.