Ruim 130 bezoekers op open dag!

Publicatiedatum: 09-10-2017

Zaterdag 7 oktober bezochten ruim 130 bezoekers de open dag van Parteon tijdens de landelijke Dag van het Huren. Gezelligheid, persoonlijk contact en informatie stonden deze dag centraal.

Weer & wind
Het weer zorgden er voor dat het buitenprogramma in het water viel. Het luchtkussen bleef onopgeblazen en de poffertjes werden binnen in plaats van buiten opgegeten. Ondanks, of misschien wel dankzij, de regen was het in ons kantoor aan het Dick Laanplein gezellig druk!

Informatief & gezellig
De meeste bezoekers vonden de informatie over epa-labels en energiebesparing erg interessant. Veel bezoekers vonden antwoord op hun huur/woonvragen; met name geïnteresseerden voor seniorenwoningen. Bij de Virtual Reality-brillen van de brandweer stond een rij; iedereen wilde zelf ervaren hoe het is om uit een brandende woning te ontkomen. Naast uitgebreide informatie over uiteenlopende onderwerpen was er vooral ook tijd en ruimte voor persoonlijk contact, met koffie! Wij kijken terug op een zeer geslaagde open dag! Grote dank aan alle bezoekers en deelnemers die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Dag van het Huren
Dit jaar vond de derde editie van de landelijke Dag van het Huren plaats. Meer dan 50 woningcorporaties organiseerden activiteiten in wijken, dorpen en steden. Tijdens de Dag van het Huren stond de ontmoeting met huidige en toekomstige huurders centraal.

www.parteon.nl/dagvanhethuren en kijk ons filmpje op: https://youtu.be/NHwHQOCvJakyoutu.be/NHwHQOCvJak

(fotografie: Forte Fotografie)

Deel deze pagina