Prijswinnaars Dag van het Huren

Publicatiedatum: 06-11-2017

Op zaterdag 7 oktober werd voor de derde keer de landelijke Dag van het Huren georganiseerd. Ook Parteon zette haar deuren open. En alle bezoekende huurders maakten kans op het winnen van een vakman van Parteon.

Winnaars
Zo ook meneer De Lange uit Koog aan de Zaan. Hij vulde het formulier in en gaf ook aan waarom hij en zijn vrouw een vakman zouden moeten winnen: "Ben 85 jaar en sta niet meer zo vast op de trap" was zijn onderbouwing op het winformulier. Het was een grote verrassing toen Parteon belde om te zeggen dat het echtpaar de prijs had gewonnen. Zij konden op een zelfgekozen datum een vakman van Parteon inzetten voor een klus van maximaal twee uur. Al snel werd duidelijk dat een trap niet nodig was voor deze klus, meneer en mevrouw De Lange zouden namelijk graag zien dat hun apparaat voor het afspelen van dvd's én video's aangesloten werd op de tv.

Vakman op pad
Vandaag ging onze vakman Danny op pad om aan de slag te gaan bij het winnende echtpaar. De heer De Lange, ook wel bekend als Opa Piet uit het tv-programma Holland's Got Talent, ontving onze vakman met open armen. En ook mevrouw de Lange, altijd actief geweest in bewonerscommissie Westerkoog en de Bewonersraad, was blij met de gewonnen prijs.

Andere prijswinnaars
Binnenkort maakt Parteon ook de andere prijswinnaars bekend. Zo hebben wij nog een prijswinnaar genomineerd voor een vakman voor 2 uur én ontvangt een niet-hurende-bezoeker van onze open dag een Praxisbon.

Deel deze pagina