Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Parteon start bouw Wormervelden

Parteon start bouw Wormervelden

Leestijd: 2 min

WORMER - Op 25 november is de bouw gestart van nieuwbouwproject Wormervelden fase I. Frans Saelman (wethouder Wormerland) en Cees van Boven (directeur Parteon) plaatsten een funderingspaal op de bouwplaats. Fase I bestaat uit 35 eengezinswoningen.

Veel animo
De nieuwbouw ligt op het voormalige Floris-terrein langs de Noordweg. De woningen zijn praktisch, energiezuinig en vormgegeven in de kenmerkende jaren '30 en Oudhollandse architectuurstijl.

Parteon voorziet duidelijk in een behoefte aan dit type woningen in Wormerland. De 35 woningen van fase I waren snel verkocht. Fase II bestaat uit 52 woningen: 28 sociale huurwoningen en 24 koopwoningen. De voorverkoop van fase II is in oktober 2015 gestart. Ook voor de 35 koopwoningen van fase III bestaat nu al veel belangstelling.

Cees van Boven: "Prachtige plek, prachtige woningen. Het is fijn dat er zoveel animo is van kopers, waaronder starters."

Frans Saelman: "Samenwerking en respect leiden tot prachtige resultaten". 

Woonklaar
BAM Woningbouw ontwikkelt en bouwt de woningen. Uniek aan dit project is dat toekomstige bewoners invloed hebben op de indeling en afwerking van de woning. Door te kiezen voor Victor&Wonen kunnen zij, onder begeleiding van een woonadviseur, hun woning woonklaar op laten leveren. In Wormervelden heeft meer dan de helft van de bewoners gekozen voor een woonklare woning. Informatie: www.wormervelden.nl

Op de foto van links naar rechts:
De heer en mevrouw Kroonenburg (toekomstige bewoners), Frans Saelman (wethouder Wormerland) en Cees van Boven (Parteon) plaatsen een funderingspaal. Foto: Dirk Jongejans