Open dag bij Parteon tijdens landelijke Dag van het Huren

Publicatiedatum: 02-10-2017

Zaterdag 7 oktober is iedereen welkom op de open dag van woningcorporatie Parteon in Wormerveer. Van 10.00 tot 14.00 uur staan de deuren van het kantoor aan het Dick Laanplein 1 open voor huurders, omwonenden, woningzoekenden en iedereen die wil weten wat een woningcorporatie doet.

Van renovatie tot preventie
Parteon geeft de bezoeker deze dag een kijkje in de keuken van de woningcorporatie. Wat is bijvoorbeeld een epa-label, welke renovatie- en onderhoudsprojecten zijn actueel in de Zaanstreek en hoe werkt Parteon samen met huurders aan een schone en veilige woonomgeving? Samenwerkingspartners zoals Evean en Stichting Buuv beantwoorden vragen en leggen uit wat zij doen. De brandweer geeft de nieuwsgierige bezoeker een bijzondere ervaring in een brandend huis en de energiecoaches geven slimme tips om energie in huis te besparen. Medewerkers van Parteon ontvangen de bezoekers met een kop koffie en beantwoorden alle woonvragen. Het volledige programma staat op: www.parteon.nl/dagvanhethuren

Win een vakman
De huurders van Parteon maken bij bezoek aan de open dag kans op een vakman voor 2 uur klussen aan huis. En iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een Dag van het Huren-tas om informatie en kleine attenties in mee naar huis te nemen. Ook de jongste bezoekers zijn van harte welkom, voor hen is er een springkussen en wat lekkers.

Dag van het Huren
Ruim 50 woningcorporaties zetten zaterdag 7 oktober hun deuren open op de derde landelijke Dag van het Huren. Bezoekers worden zo in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het werk van woningcorporaties: het verbouwen, verhuren en beheren van betaalbare woningen in Nederland. Parteon heeft ruim 16.000 woningen in de Zaanstreek.

Deel deze pagina