Nieuw lid gezocht voor de Geschillencommissie Parteon-WormerWonen-ZVH-WOV

Publicatiedatum: 25-03-2022

De externe Geschillencommissie Parteon-WormerWonen-ZVH-WOV zoekt een lid uit de kring van verhuurders.

 

De externe Geschillencommissie Parteon-WormerWonen-ZVH-WOV zoekt: 

een lid uit de kring van verhuurders

 

De Zaanse corporaties Parteon, WormerWonen, ZVH en WOV beschikken over een gezamenlijke klachtencommissie, bekend als de Geschillencommissie. Deze commissie heeft tot doel om klachten van huurders over het handelen of nalaten van een medewerker van of namens de corporatie in behandeling te nemen en te adviseren over de afhandeling daarvan. 

De Geschillencommissie bestaat uit drie leden, een onafhankelijk voorzitter, een lid uit de kring van de huurders en een lid uit de kring van de verhuurders. De Geschillencommissie dient vanuit een onafhankelijke positie tot een goede en zuivere afweging te komen, op voldoende afstand van de betrokken partijen. Door het bereiken van de maximale zittingstermijn is het lid uit de kring van de verhuurders niet meer herkiesbaar. Binnen de Geschillencommissie ontstaat daarom een vacature en zoeken wij naar een nieuw lid, uit de kring van verhuurders. 

Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die geschikt zou zijn voor deze commissie klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen: https://www.parteon.nl/werkenbij/vacature/lid-externe-geschillencommissie

 

Deel deze pagina