Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Iedereen welkom tijdens Dag van het Huren bij Parteon

Iedereen welkom tijdens Dag van het Huren bij Parteon

Leestijd: 2 min

Bij woningcorporatie Parteon kunnen bezoekers tijdens de Dag van het Huren op zaterdag 1 oktober meer te weten komen over het huren van een betaalbare woning, en alles wat daar bij komt kijken. Huurders, woningzoekenden en geïnteresseerden krijgen antwoord op hun vragen, ontvangen informatie over verhuizen, nieuwbouwprojecten en woninginrichting, en kinderen vermaken zich op het springkussen.

Zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur
Zaterdag 1 oktober staan de deuren aan het Dick Laanplein 1 in Wormerveer open van 10.00 uur tot 14.00 uur. Parteon heeft voor deze dag een informatief en gezellig programma opgesteld. Iedereen mag binnen komen lopen voor een kop koffie en een informeel gesprek. Geïnteresseerden ontvangen informatie over het verhuizen naar een seniorenwoning of juist langer thuis wonen. En de voordelen van zelfbeheer worden besproken; samen de galerij schoonhouden en daardoor de servicekosten laag houden. Tevens is het mogelijk een brandveiligheidscheck van de woning te doen. Er is een speciale computerhoek ingericht waar woningzoekenden samen met een medewerker van Parteon een inschrijving bij Woningnet kunnen doen. Ook Stichting Buuv, Evean en de Sociale Wijkteams zijn aanwezig. Het volledige programma staat op www.parteon.nl/dagvanhethuren.

Maak van je huis nog meer je thuis en win interieuradvies!
Bewoners kunnen speeddaten met een interieurstylist van Follow Interieur & Styling; aanmelden kan via  www.parteon.nl/dagvanhethuren. En alle aanwezigen maken kans op een gratis interieuradvies aan huis van 2 uur! Ook ontvangt elke bezoeker een Dag van het Huren-tasje inclusief een handige tool.

Dag van het Huren
Ruim 50 woningcorporaties zetten zaterdag 1 oktober hun deuren open op de tweede landelijke Dag van het Huren. Woningcorporaties bouwen, verhuren en beheren betaalbare woningen in Nederland. Parteon verhuurt ruim 16.000 woningen in de Zaanstreek.