Werken bij Contact
Welkom Over Parteon Actueel Nieuws Gebruik uw voucher voor energiebesparende producten

Gebruik uw voucher voor energiebesparende producten

Leestijd: 2 min

Gebruik de roze waardebon ter waarde van 80 euro voor energiebesparende middelen

Goed nieuws voor huurders in de gemeente Zaanstad: U heeft van de gemeente een voucher ontvangen ter waarde van 80 euro. Met deze voucher kunt u energiebesparende producten kopen. Dit kunnen bijvoorbeeld LED lampen, een brievenbusborstel of radiatorfolie zijn. Door deze te gebruiken, kunt u besparen in uw energiekosten.  

Nu ook beschikbaar voor huurders

Deze subsidie bestaat al langer, maar was altijd alleen voor woningeigenaren.  Dit jaar is het eerste jaar dat de subsidie ook beschikbaar is voor huurders en Parteon helpt je graag bij het aanvragen en gebruiken van het beschikbare bedrag van 80 euro per woning.

Besteed de voucher zo snel mogelijk

Het is belangrijk zo snel mogelijk gebruik te maken van de voucher. Er is namelijk een maximaal budget beschikbaar voor heel de gemeente en wanneer het budget op is, is het niet meer mogelijk om energiebesparende producten te kopen met de voucher. 

Ga nu naar www.winstuitjewoning.nl en vul je adres in. Als er nog budget beschikbaar is kan je de voucher direct gebruiken. Dit kan tot 31 juli 2022. 

 

De RREW regeling

De Rijksoverheid heeft gemeenten de mogelijkheid gegeven om zich in te schrijven voor de RREW regeling. Dit staat voor de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen. Het is een subsidie die helpt bij het verlagen van het energieverbruik van bewoners. Ook de gemeente Zaanstad heeft deze subsidie aangevraagd, en gekregen.