Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Feestelijke afsluiting project Het Blok

Feestelijke afsluiting project Het Blok

Leestijd: 2 min

Begin maart werden de woningen van dit mooie project officieel aan Parteon opgeleverd. Inmiddels zijn alle woningen van dit duurzame nieuwbouwproject betreden door nieuwe en terugkerende bewoners. Op dinsdag 30 mei kwam Parteon samen met de bewoners. Om te proosten op een goed einde van het project en een nieuw begin voor de wijk.

Isenia Winklaar is een nieuwe bewoonster van het Blok. Ze woont nu bijna twee jaar in de Zaanstreek en was al een tijdje hard op zoek naar een nieuwe woning. Door Woningnet intensief in de gaten te houden, is zij bij de nieuwbouwwoningen in Krommenie terecht gekomen.

Eindelijk een huis met een fijne tuin

De periode van de bouw van haar nieuwe woning was spannend en haar geduld werd op de proef gesteld: “De woning waar we woonden, was erg oud en gehorig. Mijn zoontje en ik konden niet wachten om te verhuizen naar de nieuwe woning. Daarbij heeft mijn zoontje nu eindelijk een tuin waar hij lekker in kan spelen met de buurtkindjes. De woning is warm en we genieten elke dag van ons nieuwe huis.”

Een heerlijke wijk om in te wonen

Er wonen veel kinderen in de wijk. Ook voor Isenia en haar zoon is dit heel fijn: “Het is geweldig om hier te wonen. De speeltuin is om de hoek en er wonen veel andere kinderen in de straat. Mijn zoon heeft meteen nieuwe vrienden gemaakt, waar hij dagelijks mee speelt.”

Na de borrel afgelopen dinsdag hebben bewoners elkaar nog beter leren kennen. Er kan weer gebouwd worden aan het fijn samenwonen in de wijk!