Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Eerste woningen Wormervelden fase I opgeleverd

Eerste woningen Wormervelden fase I opgeleverd

Leestijd: 2 min

WORMER- Parteon heeft op 26 mei in samenwerking met BAM Woningbouw de eerste drie woningen van de nieuwbouw Wormervelden fase I opgeleverd. Deze fase bestaat uit 35 koopwoningen. Het project Wormervelden ligt aan de westelijke rand van de gemeente. Wormervelden bestaat in totaal uit 94 koopwoningen die allemaal verkocht zijn. Er zijn 28 woningen bestemd voor de sociale verhuur.

Primeur woningtype
Fase 1 van het nieuwbouwproject bestaat uit verschillende woningtypen uit de BAM Wooncollectie in jaren '30 en Oudhollandse architectuur. Wormervelden heeft de primeur met woningtype G. Bijzonder aan deze woning is de mogelijkheid om deze 'levensloopbestendig' te maken. De woningen zijn bijvoorbeeld geschikt voor een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Woonklaar
Parteon koos voor de BAM Wooncollectie in combinatie met verkoopsupport 'Dit is mijn Thuis’. De toekomstige bewoners worden geïnformeerd, geïnspireerd en ondersteund in alle stappen van hun aankoopproces: vanaf de oriëntatiefase tot en met de woonfase. De toekomstige bewoner staat continu centraal met een combinatie van producten, middelen en diensten. Hiermee wordt een unieke woonbeleving geboden waarmee de toekomstige bewoner wordt ontzorgd.

Huurwoningen fase II

Onderschrift bij foto: de heer J. de Jong en mevrouw M. Klappe (bewoners) Roy Krijnen (Parteon) en de heer J. Schouten (BAM).