Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Donderdag 29 oktober verkoopmanifestatie Wormervelden

Donderdag 29 oktober verkoopmanifestatie Wormervelden

Leestijd: 2 min

Start verkoop 2e fase Wormervelden, donderdag 29 oktober
24 Mooie nieuwbouwwoningen beschikbaar in Wormer

Op donderdag 29 oktober start de verkoop van de tweede fase van Wormervelden in Wormer, bestaande uit 24 eengezinswoningen. Geïnteresseerden zijn tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom op de verkoopmanifestatie bij Parteon (Dick Laanplein 1, Wormerveer) om zich in ontspannen sfeer te laten informeren over de woningen, het project en de verkoopprocedure. Een inspirerende speeddate met interieurdesigner Victor Meuwissen is ook mogelijk en er is een financieel adviseur van de Rabobank aanwezig.

Uniek project
De woningen voldoen aan de eisen van deze tijd, zijn praktisch, energiezuinig en vormgegeven in de kenmerkende jaren ’30 architectuurstijl en de Oudhollandse architectuurstijl. De woningen zijn aantrekkelijk geprijsd zodat ze ook interessant zijn voor starters. Uniek aan dit project is dat de koper zelf nog invloed heeft op de indeling en afwerking van de woning. Per verdieping kunnen zij voor de indeling kiezen uit een aantal varianten. Op verzoek kan de woning ook geheel afgewerkt opgeleverd worden in een woonsfeer naar keuze, met een complete keuken, badkamer en toilet. Parteon stelt hiermee kopers in staat hun eigen nieuwbouwwoning mede te ontwerpen.

Comfortabele eengezinswoningen in groene wijk
Wormervelden ligt nabij Veenweidepark de Trickel en natuurgebied De Poel. Dit natuurrijke Noord-Hollandse karakter is terug te vinden in de ruime opzet van de wijk met speelse niveauverschillen, water, veel begroeiing en kindvriendelijke woonvelden. In de wijk Wormervelden bouwt BAM Woningbouw nv in opdracht van Parteon drie woningtypes. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 192.500,- (102m2) tot €225.000,- V.O.N. (128 m2). Een deel van de woningen, biedt Parteon als huurwoning voor aan via WoningNet.