Dak+ bij Parteon nu ook in co-making

Publicatiedatum: 27-05-2021

Parteon heeft Klomp Daktechniek en Van Venrooy Dakbedekking geselecteerd als de nieuwe co-makers van het dakonderhoud van haar woningbezit voor de komende jaren. De samenwerkingsovereenkomst, na het succesvol doorlopen van het aanbestedingstraject, is op 27 mei 2021 door alle partijen ondertekend. 'Van de zes kanshebbers hebben we in Klomp en Van Venrooy professioneel en betrokken partners gevonden. Met de inzet van deze co-makers geven we verder vorm aan de onderhoudsopgave van daken en het energiezuinig maken van woningen om onze huurders zoveel mogelijk wooncomfort te bieden', aldus directeur-bestuurder Harry Platte van Parteon.

Slimme manier van samenwerken

Co-making past bij Parteon, Klomp en Van Venrooy. Het zit in het DNA van de organisaties. Bij het samenwerken in co-making draait het om het samen zoeken naar de beste oplossingen, leren van wat goed gaat en beter kan. Dit maakt co-making een slimme manier van samenwerken, met zoveel mogelijk wooncomfort voor huurders en voor een zo laag mogelijke prijs.

Dak+

Parteon staat voor duurzaam wonen. In het project Dak+ wordt gekeken naar de onderhoudsopgave in combinatie met het energieneutraal maken van woningen. De + staat voor energiebesparende maatregelen en klimaatadaptieve toepassingen. Daarbij biedt Parteon huurders keuzevrijheid in de duurzame toepassingen.

Ambities

Parteon werkt inmiddels met verschillende co-making samenwerkingen en heeft de ambitie om co-making verder uit te bouwen. In een proces van continue verbeteren zoeken Parteon, en partners, naar kansen om de huurder nog beter te kunnen bedienen. Gelijkwaardigheid en transparantie vormen de basis voor werken aan een gezamenlijk resultaat: tevreden huurders en een CO2-neutrale woningvoorraad in 2050.

Deel deze pagina