Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Coronavirus: Maatwerk huurbetaling bij wegvallen inkomen

Coronavirus: Maatwerk huurbetaling bij wegvallen inkomen

Leestijd: 1 min

Het kabinet nam deze week maatregelen om inkomens te beschermen tijdens de coronacrisis. Hier kunt u meer over lezen op de website van de Rijksoverheid.

Ondanks deze maatregelen ziet een deel van onze huurders hun inkomen op dit moment ingrijpend dalen. Door de coronacrisis komt u als ondernemer of ZZP-er misschien in de problemen of raakt u als werknemer uw baan kwijt. Bent u bang dat u de huur straks niet meer kunt betalen door de coronacrisis? Parteon denkt graag met u mee, zodat u niet door de huurbetaling in de financiële problemen terechtkomt. Neem contact met ons op, dan gaan wij met u in gesprek. Het is beter om huurachterstanden te voorkomen dan ze achteraf op te moeten lossen.

Maatwerk bij jaarlijkse huuraanpassing

In juli wordt jaarlijks de huur aangepast. Ook hierbij denken wij na over maatwerkoplossingen voor huurders die er financieel op achteruit gaan door de coronacrisis en problemen met de huurbetaling krijgen.