Welkom Over Parteon: samen werken aan fijn wonen Actueel Nieuws Cees van Boven vertrekt als directeur-bestuurder bij Parteon

Cees van Boven vertrekt als directeur-bestuurder bij Parteon

Leestijd: 2 min

Cees van Boven vertrekt als directeur-bestuurder bij Parteon. De heer Van Boven start per 1 augustus 2016 als bestuursvoorzitter bij Woonzorg Nederland. Het fundament voor de toekomst van Parteon is onder leiding van Cees van Boven stevig neergezet. Parteon staat klaar om met stevige koers en routekaart te bouwen aan de toekomst.

Bestuursvoorzitter bij Woonzorg Nederland
Cees van Boven vormt per 1 augustus samen met Arnold Pureveen de nieuwe leiding van Woonzorg Nederland, een landelijk werkzame woningcorporatie op het gebied van ouderenhuisvesting. Zij vormen een collegiaal bestuur, waarbij Pureveen verantwoordelijk wordt voor de bedrijfsvoering en financiële portefeuille en Van Boven het voorzitterschap gaat vervullen.

Het fundament voor de toekomst van Parteon is neergezet
Tot 1 augustus blijft Cees van Boven betrokken bij de ontwikkelingen die Parteon met haar nieuwe koers inzette. Cees van Boven: "Ik werk iedere dag met veel plezier voor onze huurders aan het verbeteren van de sociale volkshuisvesting in de Zaanstreek en het ontwikkelen van Parteon tot een corporatie die klaar is voor de toekomst. Het was voor mij dan ook geen makkelijke keuze om weg te gaan bij Parteon. Maar nu het fundament voor de toekomst van Parteon is neergezet en de kans zich voordeed om bij Woonzorg Nederland als bestuurder te werken, wilde ik deze niet voorbij laten gaan."

Opvolger Cees van Boven nog niet bekend
De komende weken zal de Raad van Commissarissen van Parteon het proces vormgeven rond de werving van een nieuwe bestuurder. Zodra meer bekend is over wie de opvolger van Cees van Boven is, maken wij dit bekend. Gerard van Bortel, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "De afgelopen jaren zijn er flinke stappen gezet om Parteon te verbeteren en te ontwikkelen tot een corporatie die klaar is voor de toekomst. Cees van Boven heeft daarin een belangrijke rol vervuld. Tot 1 augustus werkt de Raad van Commissarissen samen met de heer Van Boven aan een goede afronding van zijn tijd als bestuurder bij Parteon en aan het zoeken naar een goede opvolger die de uitgezette koers voort kan zetten."