Wonen zonder gas en met lage energiekosten? 
Gewoon doen!

Veilig, gezond en plezierig wonen willen we allemaal. Nu en in de toekomst. Daarom wil Parteon zo veel mogelijk woningen verduurzamen. Hoe doen we dat? Samen met klimaatorganisatie Urgenda ontwikkelden we 'Opgewekt Wonen': energiezuinig en aardgasvrij wonen. 

Wat is Opgewekt Wonen?

Met Opgewekt Wonen van Parteon benut u iedere zonnestraal optimaal: u wekt namelijk energie op met uw eigen zonnepanelen. Hierdoor daalt uw energierekening en vervallen uw gasrekening en leveringskosten. Een warmtepomp verwarmt uw huis en zorgt voor warm water. Ook kookt u niet meer op gas, maar op inductie. Alle radiatoren vervangen we door energiezuinige convectoren. Dat is duurzaam én comfortabel wonen! 

Duurzamer wonen zonder extra kosten

Voor een duurzame woning betaalt u maandelijks in de servicekosten een bedrag van
€ 49,-. Omdat de energierekening in uw woning daalt, bent u goedkoper uit. Tijdens een keukentafelgesprek bij u thuis of in de modelwoning maken wij samen met u een berekening op maat. Duurzaam wonen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. En de verbouwing? Die kost u niets. Parteon betaalt voor de aanschaf en installatie van alle materialen en verzorgt het onderhoud. De nieuwe kookplaat op inductie krijgt u gratis van Parteon.

Interesse in Opgewekt Wonen?

Goed om te horen! Een deel van onze huurders kan nu kiezen voor Opgewekt Wonen. Woont u in een eengezinswoning? Dan kunnen wij direct checken of uw woning in aanmerking komt. Neemt u contact op met ons Klanten Informatiecentrum via telefoonnummer (075) 627 5000. U kunt ook mailen naar opgewektwonenparteonnl. Uiteindelijk kiest u zelf of u wilt deelnemen!

Deze bewoners gingen u al voor

Een woning energieneutraal en gasvrij maken in een paar dagen vraagt om hard werken. Vervelend? Bewoner Mandy vond van niet:

Ondanks dat alles op z'n kop stond, vond ik het gezellig en leerzaam.

Een woning energieneutraal en aardgasvrij maken is al in één week gedaan. Maar wat levert het de bewoners eigenlijk op: in wooncomfort en energieverbruik? Ontdek in onderstaande video hoe de familie Mulder- Koene en Zilla hun energiezuinige huis ervaren.

Bespaartips 

Energiezuinig wonen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer u bespaart op uw energie- en gasverbruik, kunnen uw woonlasten flink dalen. Zuiniger wonen is niet moeilijk: met kleine veranderingen maakt u al een behoorlijk verschil. Hier leest u een aantal bespaartips.

Handleidingen Installaties

Koken op inductie is eigenlijk heel makkelijk.

          

Meer informatie? Klik op onderstaand informatieboekje.

Opgewekt Wonen in vier stappen

 • 1

  We vervangen uw cv-ketel voor een warmtepomp

 • 2

  Wij vervangen radiatoren in uw woning door convectoren, dat zijn speciale radiatoren.

 • 3

  We plaatsen zonnepanelen op uw dak.

 • 4

  We installeren een inductiekookplaat,
  deze krijgt u gratis.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden