Werken bij Contact

Huur betalen

U betaalt de huur elke maand vooruit. De huur wordt op de 1e van de maand afgeschreven. Wij hebben vijf betaalopties. U kiest zelf wat het beste bij u past. 

Op vijf manieren de huur betalen:

Stap

1

Automatisch de huur betalen met een machtiging

Wilt u een automatische incasso aanvragen? Vul het formulier aanvraag automatische incasso in. U vindt deze onder de button aanvragen. U kunt dan uw emailadres invullen en wij sturen u dan een digitale machtiging. Deze kunt u via de email ondertekenen, waarna wij deze verwerken.

De machtiging kunt u stopzetten wanneer u dat wilt. Dit doet u met het formulier stopzetten automatische incasso. Dit vindt u onder de button stopzetten. Zet u de automatische incasso stop? Dan ontvangt u voortaan een betaallink waarmee u de huur betaalt. Met de betaallink kunt u de huur veilig via Ideal betalen.   

Verandert uw rekeningnummer? Laat het ons weten. Klik op de onderstaande knop Rekeningnummer wijzigen en vul het formulier in.  

Aanvragen na de 15e van de maand worden in de daaropvolgende maand verwerkt.

Aanvragen
Stopzetten
Rekeningnummer wijzigen

Stap

2

Via e-mail de huur betalen

In de e-mail staat een link naar iDeal. Uw huurbedrag staat al ingevuld en met behulp van de beveiligingsmethode van uw bank, betaalt u snel en veilig. Met het formulier digitale betaallink vraagt u dit aan. U bespaart hiermee geld en het is goed voor het milieu.

Digitale betaallink aanvragen

Stap

3

Betalen met iDEAL

U betaalt de huur met iDEAL via Mijn Parteon

Heeft u nog geen inloggegevens van Mijn Parteon? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij sturen u per post uw inloggegevens toe. 

Stap

4

Internetbankieren via uw bank

Het rekeningnummer van Parteon is NL65 INGB 0004 1412 35.

Heeft u uw huurbetaling als een maandelijkse overboeking ingesteld? Als uw huurprijs verandert, zoals bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurverhoging, dan moet u zelf het nieuwe maandbedrag aanpassen.

Stap

5

Pinnen aan balie bezoekerskantoor

De huur pinnen kan bij Parteon op de Marktstraat 52 in Wormerveer. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om de huur contant te betalen.

Lees meer
Handleiding digitaal ondertekenen van een machtiging Nibud - bereken uw recht Gemeente Zaanstad - bereken uw recht Huurtoeslag Mijn geldzaken weer op orde brengen