Voormalig verzorgingshuis Westerwatering is omgevormd tot een locatie voor Verzorgd Wonen: een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten. U woont geheel zelfstandig, in uw eigen appartement, maar w√©l met de zorg en diensten van Evean dichtbij. Daarnaast bent u in de nabijheid van de andere bewoners.

Alleen of samen
Eénkamerappartementen van 31m2 en tweekamerappartement van 49m2 (in het bijzonder geschikt voor echtparen) zijn vanaf heden te huur. Ieder appartement heeft een ruime badkamer met douche en toilet, een keukenblok met kookgelegenheid en een balkon. De appartementen zijn drempelloos en uitgerust met een rookmelder. Er is een aansluiting voor tv, internet, telefoon en personenalarmering.

Alles in de buurt
In Westerwatering is ook een gezellig restaurant, een kapper, een pedicure, een fysio/ergotherapeut, een huisarts, een audicien en een opticien gevestigd. Daarnaast kunt u ook terecht voor dagbesteding en worden er gezellige activiteiten georganiseerd. Westerwatering ligt in een groene omgeving in Zaandam, aan het water en midden in de wijk. In de buurt is een overdekt winkelcentrum, tandarts en apotheek. De bushalte is voor de deur.

Meer info
Wilt u meer weten of wilt u zich inschrijven voor deze nieuwe vorm van wonen voor ouderen? Belt u dan tijdens kantooruren met Evean op telefoonnummer 0299 - 39 44 47, mail aan verzorgdwoneneveannl of neem een kijkje op www.evean.nl/verzorgdwonen

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten