Bewoners vertellen

In deze rubriek vertellen huurders van Parteon over hun woonervaring. Zij hebben gekozen voor een woning die aansluit bij hun zorgbehoefte. Naast hun beleving van de woning en het complex beschrijven zij ook hoe de woonervaring in bredere zin bevalt, of er activiteiten worden georganiseerd en hoe het contact met medebewoners is. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden die er zijn.

Durghorstplantsoen - Leo

Leo is bijna 40 jaar leerkracht geweest en is nu in zijn vrije tijd regisseur van een theatergroep. Als een van de eerste bewoners van het Durghorstplantsoen in Krommenie, is Leo in 2010 ingetrokken in zijn appartement en woont hier sindsdien met veel plezier.

Lees het interview met Leo

Badhuisweg - Co en Cisca

Co is een gepensioneerd brandweerman en Cisca heeft jaren bij een kledingwinkel gewerkt. Inmiddels wonen Co en Cisca al 20 jaar met veel plezier in hun seniorenwoning aan de Badhuisweg. Het complex is gelegen op een prachtige locatie: Het Eiland in Zaandam. Daar is altijd wat te zien!

Lees het interview met Co en Cisca

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten