Geef uw woonwensen door aan Parteon

Door het invullen van een zoekprofiel weet Parteon precies waar u naar op zoek bent. Maar wat houdt het zoekprofiel precies in?

Hoe werkt een zoekprofiel?

Een zoekprofiel is een document waarop u al uw woonwensen kunt invullen. Denk bijvoorbeeld aan de woonplaats, het aantal slaapkamers en de maximale huurprijs per maand. Tevens kan bijvoorbeeld de ligging van de tuin een belangrijke woonwens voor u zijn. Hoe meer u invult, des te gerichter Parteon voor u kan zoeken.

Bij het Zoekprofiel dient u tevens een aantal gegevens in te leveren, zoals informatie over uw inkomen. Parteon kan zo nagaan of u in aanmerking komt voor een vrije sectorwoning en tot welke huurprijs per maand u kunt huren.

Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Wat doet Parteon met uw zoekprofiel?

Na een huuropzegging kijkt Parteon naar alle zoekprofielen. Wij bieden vervolgens de woning aan aan de kandidaten waarbij de woning in het zoekprofiel past.

Indien er geen geschikte kandidaten zijn dan zullen wij de woning adverteren.

Wanneer kunt u een woning bekijken? 

Wanneer Parteon u een woning aanbiedt, wordt u eerst uitgenodigd om de woning te bezichtigen. Aan het bezichtigen van woningen zijn geen verplichtingen verbonden.

Uw voordelen op een rijtje

* u bent als eerste op de hoogte als er een geschikte woning vrijkomt;

* Parteon biedt alleen woningen aan die voor u interessant zijn;

* u hoeft maar één keer uw gegevens aan te leveren;

* minder mensen op de bezichtiging, waardoor u meer kans heeft op een woning;

* Parteon adverteert de woning pas, wanneer er geen passende zoekprofielen zijn

 

 

 

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten