Parteon biedt haar sociale huurwoningen te huur aan via WoningNet.

Reageren op een woning, eerst inschrijven WoningNet

Als woningzoekende moet u zich inschrijven bij WoningNet om te kunnen reageren op het woningaanbod. U doet dit op de site van WoningNet.
De voorwaarden voor inschrijving zijn:

  • U bent 18 jaar of ouder;
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning.

Een inschrijving kost u eenmalig € 50, daarna betaalt u per jaar € 10 verlengingskosten.

Bekijk het woningaanbod op parteon.nl

Alle woningen die te huur worden aangeboden, vindt u op onze website, dit overzicht is altijd actueel. Op de website van WoningNet staat ook ons aanbod plus het aanbod van huurwoningen van andere woningcorporaties.  

De sociale huurwoningen in Zaanstad vallen onder de Stadsregio Amsterdam. Kies daarom voor de Stadsregio Amsterdam, als u op WoningNet naar huurwoningen zoekt.

Reageer direct op parteon.nl

Als u op een woning wilt reageren, dan kan dat via onze website. U heeft hiervoor een registratienummer en internetwachtwoord van WoningNet nodig. Daarnaast moet u voor sommige woningen aan bepaalde voorwaarden voldoen. Als dat zo is, staat dat bij de woning vermeld.
Op de website van WoningNet leest u alle informatie over het reageren op huurwoningen.

U wordt uitgenodigd als u een woning mag bezichtigen

Parteon nodigt de eerste vijf tot tien kandidaten uit voor een woningbezichtiging. U ontvangt van ons een uitnodiging per e-mail of wij bellen u op.

Lees hier alles over het accepteren van een huurwoning.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten