Jongeren en starters

Ben jij tussen de 18 en 30? Dan is het niet altijd even makkelijk om een woning te vinden. Daar willen wij verandering in brengen! Steeds weer zijn we op zoek naar nieuwe manieren om jouw kans op een woning te vergroten. Op dit moment heb je keuze uit de woningsoorten hieronder.

Jongerenwoningen

Ben je tussen de 18 en 27 jaar? Dan maak je kans op een jongerenwoningen met een speciaal jongerencontract. Daarover lees je hier meer. Benieuwd naar de woningen? Kijk dan op de website van DAK (voorheen Woningnet). 

Woningdelen

Vind je het leuk om met iemand te wonen, maar heb je ook behoefte aan je eigen ruimte? Dan is woningdelen misschien iets voor jou! Je krijgt een eigen slaap- en badkamer en deelt alleen de woonkamer en keuken met één ander persoon. Je krijgt je eigen contract en mag zelf een voorstel doen voor wie je huisgenoot wordt. Klinkt goed toch? Bekijk hier het aanbod.

Friendswonen

Deel samen een woning in de middenhuur met je vrienden! Dit zijn woningen met een maandelijkse huurprijs tussen de € 880 en € 1.100 (vanaf 2024). Ben jij een Zaanse starter die het leuk vindt om samen te wonen met je vrienden? Dan is dit dé woonvorm voor jou. Interesse? Lees meer op de pagina friendswonen.

 

Tijdelijke huur

Soms staan onze woningen tijdelijk leeg. Bijvoorbeeld als we ze willen opknappen. Dat is natuurlijk zonde van de ruimte. Als jongere kun jij deze woningen tijdelijk huren voor een betaalbare prijs. Lees hier meer over deze tijdelijke woningen.

Jongeren DenkTank

Parteon wil gehoor geven aan de stem van jongeren. Want wanneer het gaat over de toekomst van wonen, gaat het óók om jongvolwassenen. Een groep die het steeds moeilijker heeft op de woningmarkt. Ben jij jonger dan 30? Meld je dan aan voor de DenkTank! Lees hier meer over de jongeren DenkTank