Werken bij Contact

Jongeren en starters

 

Ben jij tussen de 18 en 30 en op zoek naar woonruimte? Wij bieden jongerenwoningen aan via Woningnet. Daarnaast ontwikkelen we woonconcepten die de kansen voor jongeren en starters vergroten. 

Momenteel bieden wij de onderstaande soorten woonruimtes aan. Heeft u een zelfstandige woning? En wilt u een jongeren helpen? Klik hier.

 

Jongerenwoningen

Samen met andere woningcorporaties bieden wij jongerenwoningen aan met een speciaal jongerencontract. Deze woningen zijn beschikbaar voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Meer informatie vind je hier. Benieuwd naar de woningen? Kijk dan op Woningnet.

Woningdelen

Vind je het leuk om met iemand te wonen, maar heb je ook behoefte aan je eigen ruimte? Dat kan bij woningdelen. Je krijgt een eigen slaap - en badkamer, maar deelt de woonkamer en keuken met één ander persoon. Je krijgt je eigen contract en hebt de kans om zelf een medehuurder aan te dragen. Het aanbod vind je hier.

Friendswonen

Deel samen een woning in de middenhuur met je vrienden! Ben jij een Zaanse starter die het leuk vind om samen te wonen met je vrienden? Dan is dit de woonvorm voor jou. Interesse? Lees meer op de pagina friendswonen.  

 

 

Tijdelijke verhuur

Als onze woningen op korte termijn gerenoveerd worden staan ze tijdelijk leeg. Deze verhuren wij via onze tijdelijke verhuurmakelaars bijvoorbeeld aan jongeren. In deze woonvorm krijg je een tijdelijke woning voor een zeer betaalbare prijs. Meer lezen doe je op de pagina tijdelijke woningen.