Jongeren en starters

Ben jij tussen de 18 en 30 en op zoek naar woonruimte? Bij Parteon starten wij dit jaar met proeven met verschillende woonvormen voor jongeren en starters. 

Momenteel bieden wij de volgende soorten woonruimtes aan:

Friendswonen

Deel samen een woning in de middenhuur met je vrienden! Ben jij een Zaanse starter die het leuk vind om samen te wonen met je vrienden? Dan is dit de woonvorm voor jou. Interesse? Klik dan hier voor meer informatie.

Huurdelen

Vooral jongeren zijn tegenwoordig vaak lang op zoek naar woonruimte. Maar tegelijkertijd zijn er veel huurders die niet alle ruimte in hun woning benutten. Huurdelen kan dan een oplossing zijn en dat willen we onderzoeken. Voor onze huurders wordt het daarom mogelijk een kamer voor één of twee jaar te verhuren, onder bepaalde voorwaarden. Wilt u meer weten over huurdelen, klik dan hier.

Tijdelijke verhuur

Veel van onze woningen moeten op vrij korte termijn gerenoveerd worden. Daarom staan deze leeg. Deze verhuren wij via onze tijdelijke verhuurmakelaars, o.a. aan jongeren. In deze woonvorm krijg je een tijdelijke woning voor een zeer betaalbare prijs. Meer weten, klik dan hier.

Deel deze pagina