Welkom Ik huur: voel je thuis bij Parteon Projecten Renovatie, sloop en nieuwbouw Project De Kleine Braak – flexwoningen

De Kleine Braak – flexwoningen

Leestijd: 2 min

In de regio is er een groot woningtekort. Bij Parteon vinden we dat alle inwoners een eerlijke kans verdienen op een passende en betaalbare woning. Iedereen verdient een fijn thuis.

Over dit project

Langs de Poelweg in Wormer gaat Parteon in samenwerking met NH Bouwstroom 29 flexwoningen bouwen. Flexwoningen zijn nieuwbouwwoningen van permanente kwaliteit op een tijdelijke locatie.

De woningen zijn opgebouwd uit modules en worden gemaakt in de fabriek van Ursem Modulaire Bouw in Wognum. Heddes Bouw & Ontwikkeling verzorgt de plaatsing op locatie. Ook wordt er op het terrein gewerkt. Zo wordt de grond bouwrijp gemaakt en de fundering geplaatst. Omdat de modules grotendeels kant-en-klaar aankomen op de locatie is de bouwtijd een stuk korter. Dit levert onder andere minder overlast op dan traditionele bouw.

Centraal gelegen op het terrein komen de (overdekte) fietsenstalling en de wasruimte met daarin de algemene voorzieningen voor wassen en drogen.

Type woningen

Er komen twee verschillende type woningen: 10 studio’s van ongeveer 30 m2 en 19 driekamerwoningen van ongeveer 49 m2.

Voor wie zijn de woningen?

De flexwoningen zijn bedoeld voor starters uit Wormerland en mensen uit Wormerland (of binding met Wormerland) die met spoed een woning nodig hebben. Denk aan jongeren die lange tijd wachten op een woning of mensen die na een scheiding woonruimte nodig hebben. Ook worden er enkele woningen aangeboden aan statushouders.  

Huurprijzen:

Nettohuur vanaf € 550,- t/m € 880,- (prijspeil 2024). De huurprijs is afhankelijk van het type huishouden en het inkomen. Parteon volgt hierbij de toewijzingsregels voor 2024.

Interesse

Heb je interesse in een flexwoning of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in. 

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem contact op via participatieparteonnl of telefoonnummer (075) 627 50 00.

Algemene projectinformatie

Aannemer: NH Bouwstroom (Heddes Bouw en Schouten techniek)

Architect: Rudy Uytenhaak & Partners

Locatie: Poelweg, Wormer

Type woningen: Tijdelijke meergezinswoningen

Aantal: 29

Doelgroep: Sociale woningbouw

Algemeen

Plaats
Wormer
Terug naar overzicht