Huur opzeggen

 • 1

  Opzegtermijn

  De opzegtermijn is één maand en maximaal 3 maanden. De termijn kan op elke dag van de maand ingaan. Valt de laatste huurdag in het weekend of op een feestdag, dan is de laatste huurdag de eerstvolgende werkdag. Wij rekenen vanaf de datum waarop wij de huuropzegging hebben ontvangen.

  Als u bijvoorbeeld op 12 januari de huur opzegt, dan is uw laatste huurdag 12 februari. U betaalt dus tot en met 12 februari de huur. De laatste huurdag (einde huur) moet altijd op een werkdag vallen.

  Twijfelt u over de datum waarop u de sleutels wilt inleveren? De huur kan ook onder voorbehoud van de einddatum worden opgezegd. Indien nodig kunnen de sleutels later ingeleverd worden. U dient dan wel uiterlijk twee weken voor de opgegeven einddatum door te geven of u de einddatum wilt aanpassen. 

 • 2

  Voorinspectie

 • 3

  Bezichtiging

  Bij een bezichtiging komen een of meer kandidaat-huurders de woning bekijken. Wij maken van tevoren met u een afspraak om dat u hierbij aanwezig moet zijn. Bij de bezichtiging is ook een medewerker van Parteon aanwezig

 • 4

  Eindinspectie en inleveren sleutels

  De eindinspectie is het laatste contactmoment tussen u en Parteon. De opzichter beoordeelt of u eventuele gebreken -zoals aangegeven bij de voorinspectie - heeft hersteld. Is dit niet het geval, dan herstelt Parteon op uw kosten de gebreken. U ziet dit terug op het inspectierapporten in de eindafrekening.

  Bij de eindinspectie overhandigt u alle sleutels (buiten-, bergings -en gemeenschappelijke toegangsdeuren, poort, postbox en garage)aan de opzichter. Dit geldt ook voor een eventuele pas/druppel van de vuilcontainer. U mag nooit sleutels aan de nieuwe huurder geven. De sleutels van alle binnendeuren, kasten, ramen en dergelijke moeten in de sloten zitten. Als u een sleutel mist, zal Parteon de ontbrekende sleutel op uw kosten laten bijmaken.

 • 5

  Eindafrekening

 • 6

  Huur opzeggen

  U kunt uw huur online opzeggen via Mijn Parteon. Heeft u uw account nog niet geactiveerd, dan kunt ook gebruik maken van het opzeggingsformulier hieronder.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden