Parteon Plus: Woning verbeteren

Van huis naar een fijn thuis

Zelf kiezen hoe uw woont

U huurt een woning bij Parteon. Misschien denkt u na over zonnepanelen zodat uw energiekosten naar beneden gaan. Of een nieuwe keuken, waar u heerlijk kunt koken. Om van uw huis een thuis te maken is het fijn als u dingen aan kunt laten passen. Zodat uw woning voldoet aan uw wensen en aan de wensen van de mensen met wie u woont. 

Wij willen dit mogelijk maken en onze dienstverlening daarop aanpassen. Op dit moment bieden wij u twee keuzemogelijkheden. Maar dit worden er meer. Wij vragen naar de woonwensen van onze huurders en kijken hoe wij dit kunnen realiseren. Stap voor stap bieden wij u zo steeds meer keuzemogelijkheden.

Maak van uw huis uw thuis

U kiest voor:

Zelf bepalen

U bepaalt welke verbeteringen er in uw woning komen, zodat uw woning meer aan uw wensen voldoet. In overleg met Parteon bepaalt u wanneer dat gebeurt. 

Gemak en zekerheid

U hoeft zich niet te verdiepen in fabrikanten, leveranciers en ingewikkelde producten. Dat hebben wij namelijk al voor u gedaan. U kiest voor goede oplossingen die voor uw woning nu beschikbaar zijn. We denken ook graag met u mee en geven u een goed advies. 

Kwaliteit

De mensen die het werk gaan doen, zijn deskundig en gaan voorzichtig met alles om. Ze zetten nét dat stapje extra, omdat ze graag willen dat u tevreden bent. Als ze afspraken maken, komen ze die ook na. En natuurlijk komen we achteraf nog eens terug om te kijken of het werk goed en netjes is uitgevoerd.

Overzicht

Van elke verbetering weet u vooraf precies wat die kost. U weet dus welke huurverhoging u krijgt voor de verbeteringen die u laat aanbrengen. En er zijn ook verbeteringen die besparingen kunnen opleveren, zoals Opgewekt Wonen.

We vinden het belangrijk om eerst op kleine schaal ervaring op te doen. Daarom bieden we op dit moment twee keuzemogelijkheden aan. Deze zijn nog niet voor alle huurders beschikbaar. Klik op de aanpassing van uw keuze voor meer informatie. 

  • Opgewekt Wonen
    Een woning zonder gas én met een fors lagere energierekening. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

  • Nieuwe keuken
    Kies voor een keuken die bij uw wensen en smaak past.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden