Een nieuwe keuken

Om heerlijk te kokkerellen

Bijna elke dag wordt de keuken gebruikt: of u nu een magnetronmaaltijden-koning of keukenprinses bent. De keuken is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de woning. We vinden het daarom belangrijk dat u kunt kiezen voor een keuken die bij uw wensen en smaak past. En bieden u direct de mogelijkheid om elektrisch te koken.  

Nieuwe keuken

Als een keuken ouder is dan 25 jaar, dan kunt u in aanmerking komen voor een nieuwe keuken. Een opzichter van Parteon komt thuis bij u langs om de keuken te bekijken. Is uw huidige keuken toe aan vervanging, dan plaatsen wij zonder kosten een nieuwe keuken en bieden u diverse keuzes in kleuren, handgrepen enzovoorts. Ook kunt u direct de overstap maken naar elektrisch koken.  

Als uw keuken (op onderdelen) nog niet toe is aan vervanging, dan willen wij het toch mogelijk maken om de keuken van uw wensen te realiseren. U kiest dan voor maatwerk. U betaalt bijvoorbeeld een vergoeding aan Parteon voor het restbedrag van uw huidige keuken en u kiest vervolgens een nieuwe keuken uit. De keuze is aan u! 

Nieuwe keuken voor trouwe huurders 

Woont u al langer dan 25 jaar in dezelfde woning van Parteon? Dan bent u voor ons een trouwe huurder. En is uw huidige keuken ouder dan 25 jaar oud? Dan plaatsen wij sowieso zonder kosten een nieuwe keuken als u dat wenst (ook als deze nog aan onze basiskwaliteit voldoet). De overstap naar elektrisch koken bieden wij u als optie aan.  

Heeft u interesse?

Bent u (trouwe) huurder en wilt u weten of uw keuken vervangen kan worden? Neemt u dan contact op met het Klanten Informatiecentrum via telefoonnummer (075) 627 5000. U kunt u mailen via infoparteonnl.

Langere wachttijd door corona

Wij hebben al diverse aanvragen ontvangen van huurders die kiezen voor een nieuwe keuken. Vanwege de coronacrisis is er vertraging ontstaan bij het plaatsen van de keukens. Op dit moment werken we hard om de achterstand in te halen. Ook u kunt een nieuwe keuken aanvragen, het duurt alleen langer voordat wij deze daadwerkelijk bij u kunnen plaatsen. We hopen op uw begrip en geduld.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden