Werken bij Contact

Zaandam West

Zaandam West met haar ruim 7.300 inwoners, bestaat uit twee buurten: de Schilders-Waddenbuurt en Oud West. De wijk ligt in het centrum, tussen het spoor en de Zaan. Veel bewoners vinden het een prettige wijk om in te wonen.

Op dit moment wordt hard gewerkt in de omgeving van Zaandam West. Project Inverdan van de gemeente Zaanstad belooft een gevarieerd en aantrekkelijk stadshart te worden, met leuke winkels, nieuwe horecagelegenheden en een grote bioscoop. Ook worden woningen voor verschillende doelgroepen, sociaal-maatschappelijke voorzieningen (zoals onderwijsinstellingen, een jeugdcentrum en zorgsteunpunten), een nieuw stadhuis, gemeentearchief, een prachtig gelegen fitnesscentrum en een centrale bibliotheek gebouwd.

Binnen Parteon houdt een hele afdeling zich fulltime bezig met de leefbaarheid in de wijken, de medewerkers van deze afdeling richten zich op schoon, heel & veilig. Wat dat precies inhoudt, leest u op de pagina van de complexbeheerders.

Parteon heeft uw medewerking hard nodig om de wijken en complexen leefbaar te houden. Wilt u weten wat u kunt doen voor uw wijk of complex, lees dan alles over Bewonersparticipatie.

Terug naar overzicht