Werken bij Contact

Assendelft-Zuid

Assendelft Zuid is één van de twee wijken in het dorp Assendelft. Dit dorp bestaat voor een groot deel uit lintbebouwing, heeft een totale lengte van bijna acht kilometer en loopt dwars door de polders van het Noordzeekanaal tot aan Krommenie. Het dorp heeft veel eengezinswoningen en een relatief jonge bevolking van ruim 13.600 bewoners. Assendelft ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en recreatiegebieden zoals het bos, strand en zee.

Assendelft Zuid ligt in een groene, van oorsprong agrarische omgeving met een landelijke uitstraling. De wijk heeft een kleine dorpskern met verschillende winkels. Ook zijn er meerdere basisscholen en voetbal- en tennisverenigingen in de omgeving aanwezig.

Binnen Parteon houdt een hele afdeling zich fulltime bezig met de leefbaarheid in de wijken, de medewerkers van deze afdeling richten zich op schoon, heel & veilig. Wat dat precies inhoudt, leest u op de pagina van de complexbeheerders.

Parteon heeft uw medewerking hard nodig om de wijken en complexen leefbaar te houden. Wilt u weten wat u kunt doen voor uw wijk of complex, lees dan alles over Bewonersparticipatie.


Terug naar overzicht