Parteon Panel

Parteon Panel is het online panel voor huurders van Parteon. In het panel kunt u meepraten over onderwerpen waar u als huurder mee te maken heeft. Als wij weten wat voor u belangrijk is, dan kunnen wij ons beleid en onze dienstverlening hier beter op afstemmen.

Voor huurders

Parteon maakt regelmatig beleidskeuzes over belangrijke onderwerpen als woningonderhoud, leefbaarheid, schoonmaak en dienstverlening. Een aantal van die keuzes wordt eerst voorgelegd aan het panel. Als lid van het Parteon Panel heeft u invloed op de keuzes en het beleid van Parteon. Schrijft u zich ook in voor het Parteon Panel?

Hoe werkt het Parteon Panel?

Via een e-mail nodigen wij u vier keer per jaar uit om deel te nemen aan een onderzoek. U bent niet verplicht mee te doen aan elk onderzoek waarvoor wij u uitnodigen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen mee te doen wanneer het onderwerp u aanspreekt. Het is mogelijk de vragenlijst in te vullen op een moment dat het u goed uitkomt.

Privacy

Uw privacy nemen wij serieus bij Parteon. De gegevens die uit de enquêtes naar voren komen worden anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt voor het onderzoek. De onderzoeksgegevens als ook uw persoons- en contactgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden