Mijn huur betalen

U betaalt de huur elke maand vooruit. De huur wordt op de 1e van de maand afgeschreven. Voor het betalen van de huur kiest u de manier die u prettig vindt.

Op vijf manieren de huur betalen:

 • 1

  Automatisch de huur betalen met een machtiging

  Een automatische machtiging vraagt u aan door het formulier aanvraag automatisch incasso in te vullen. De machtiging kunt u stopzetten wanneer u dat wilt. Houd er rekening mee dat als u uw automatische incasso stop zet u een betaalbrief krijgt om de huur te betalen. Een betaalbrief is een brief die naar uw huisadres wordt gestuurd als herinnering om uw huur zelf tijdig via internetbankieren over te maken. Stopzettingen na de 15e van de maand worden in de daaropvolgende maand verwerkt.

  Laat ons weten als uw rekeningnummer is veranderd. Vul het formulier wijziging rekeningnummer in.

 • 2

  Via e-mail de huur betalen

  In de e-mail staat een link naar iDeal. Uw huurbedrag staat al ingevuld en met behulp van de beveiligingsmethode van uw bank, betaalt u snel en veilig. Met het formulier digitale betaallink vraagt u dit aan. U bespaart hiermee geld en het is goed voor het milieu.

 • 3

  Betalen met iDEAL

  U betaalt de huur met iDEAL via Mijn Parteon

  Heeft u nog geen inloggegevens van Mijn Parteon? Stuur dan een e-mail naar infoparteonnl en wij sturen u per post uw inloggegevens toe. 

 • 4

  Internetbankieren via uw bank

  Het rekeningnummer van Parteon is NL65 INGB 0004 1412 35.

  Heeft u uw huurbetaling als een maandelijkse overboeking ingesteld? Als uw huurprijs verandert, zoals bijvoorbeeld bij de jaarlijkse huurverhoging, dan moet u zelf het nieuwe maandbedrag aanpassen.

 • 5

  Pinnen aan balie bezoekerskantoor

  De huur pinnen kan bij Parteon op de Marktstraat 52 in Wormerveer. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om de huur contant te betalen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden