Hoe zeg ik de huur op?

U zegt de huur op door het formulier in te vullen. Dit geldt voor het opzeggen van uw woning, garage, berging of parkeerplaats. 
U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw opzegging.

Per wanneer zeg ik op?

Als u bijvoorbeeld op 12 januari de huur opzegt, dan is uw laatste huurdag 12 februari. U betaalt dus tot en met 12 februari de huur. De laatste huurdag (einde huur) moet altijd op een werkdag vallen. Valt de laatste huurdag in het weekend of op een feestdag, dan is de laatste huurdag de eerstvolgende werkdag.

De opzegtermijn is minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden. Wij rekenen vanaf de datum waarop wij de huuropzegging hebben ontvangen.

Twijfelt u over de datum waarop u de sleutels wilt inleveren? De huur kan ook onder voorbehoud van de einddatum worden opgezegd. Indien nodig kunnen de sleutels later ingeleverd worden. U dient dan wel uiterlijk twee weken voor de opgegeven einddatum door te geven of u de einddatum wilt aanpassen. 

Huur opgezegd... en dan?  

Na het opzeggen van de huur wordt uw woning geĆÆnspecteerd en gereed gemaakt voor de nieuwe huurder. Wat kunt u verwachten?

 

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten