Contact

Hulp bij hoge energieprijzen

Wat er ook gebeurt, je bent thuis bij Parteon

De energieprijzen zijn heel hoog. We zoeken bij Parteon steeds naar oplossingen die het energieverbruik zoveel mogelijk verlagen en die de energierekening makkelijker betaalbaar maken. We maken woningen duurzamer en dat doen we steeds sneller.  Maar het kost tijd voordat alle woningen zijn aangepakt. Die tijd is er niet en daarom neemt Parteon nu extra maatregelen om huurders te helpen om op energie te besparen. We gaan extra woningen isoleren. En we geven energiehulp. Want ook kleine aanpassingen aan de woning en in gedrag kunnen een belangrijk verschil maken. 

Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de maatregelen die Parteon en andere organisaties nemen om je te helpen met besparen op jouw energierekening. Wil je meer weten over stookkosten? Ga dan naar de pagina 'Uitleg stookkosten'. 

Op parteon.nl/duurzaamwonen lees je hoe wij onze woningen verduurzamen.

Hulp bij betalingsproblemen

Heb je problemen met het betalen van je huur? Of denk je binnenkort in de problemen te komen met het betalen van je huur door de hoge energieprijzen? Neem dan snel contact met ons op. We kijken samen naar een oplossing, afgestemd op jouw en onze mogelijkheden.

Je kunt bellen via telefoonnummer (075) 627 50 00. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Je kunt je vraag ook mailen naar infoparteonnl of stellen in mijn.parteon.nl.

Neem contact met ons op
Eenmalige energietoeslag

Wist je dat huurders met een inkomen tot 140% van de bijstandsnorm een eenmalige energietoeslag krijgen? In Zaanstad is dit een bedrag van maximaal 1.300 euro per jaar. Ook als je denkt niet in aanmerking te komen, adviseren wij je dit toch te controleren op wonen.zaanstad.nl/energiehulp.

Informatie eenmalige energietoeslag
Bespaartips met groot resultaat

Zuiniger wonen is niet moeilijk: met kleine veranderingen maak je al een behoorlijk verschil. Wij hebben slimme bespaartips voor je verzameld, waarmee je gelijk geld kunt besparen op jouw energierekening.

Tips om zelf meer te besparen
Overstappen energieleverancier

Parteon werkt samen met Plinkr om huurders meer inzicht te geven in geldzaken. De meeste huurders kiezen hun eigen energieleverancier. Twijfel je om over te stappen naar een andere energieleverancier of om jouw energiecontract aan te passen?

Ik wil meer weten
Adviesgesprek energiecoach

Plan een gratis adviesgesprek in met een energiecoach van !WOON. Je krijgt slimme tips en handige bespaarproducten om jouw energieverbruik in de woning te verminderen. Dat kan een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen!

Gratis adviesgesprek
Energiefixers

Wij werken samen met de energiefixers. De energiefixers maken in één dag jouw huis energiezuiniger met slimme maatregelen zoals het dichten van kieren, het aanbrengen van radiatorfolie, tochtstrips en ledlampen.

Aanmelden startgesprek
Energievouchers

Inwoners van Zaanstad met een laag inkomen (tot 140% van de bijstandsnorm) krijgen dit najaar een waardebon van €100. Dit bedrag kun je besteden aan gratis energiebesparende producten. 

Energievoucher gebruiken
Energieapps

Wil je meer weten over jouw energieverbruik en de kosten? Dan kan een energieapp je helpen om bewuster met energie om te gaan.

Op jouw eindafrekening kun je zien of jouw verbruik wordt gemeten via Ista of Techem. Via Mijn Ista en de Energiecoach van Techem kun je zien hoeveel energie je verbruikt. Je kunt ook de app van Ista downloaden om direct meer inzicht te krijgen in jouw energieverbruik. Techem heeft geen app voor de telefoon.
 

Meer inzicht in uw verbruik Ista account aanmaken Aanmelden energiecoach Techem
Energie in de wijk

Met de energiecoaches van !Woon, de gemeente Zaanstad, de sociale wijkteams en bewonerscommissies organiseert Parteon ‘Energie in de wijk’. Vraag hieronder een bezoek van de energiecoaches van !Woon aan. 

Vraag een bezoek aan